Уподобані сорти
-
Iris
- П.І.Б: Якончук Ірина Миколаївна
- Член Клубу Органічного Землеробства: лц00271
Уподобані сорти
Зайшла вчора до насіннєвого магазину, і не втрималась: придбала насіння для наступного сезону. Не багато, тільки основні культури. Буряк, морква, цибуля -- тут я визначилась із вибором. А от томати і огірки… Хочеться, щоб був сорт, а не гібрид (щоб отримати насіння) і смачний, і витривалий, і ранній … Тому звертаюсь до форум`ян: розкажіть,будь-ласка, про сорти томатів і огірків, які ви успішно вирощуєте, вони вам подобаються, і ви знаєте де придбати насіння.
Востаннє редагувалось 08 жовтня 2013, 13:38 користувачем Iris, всього редагувалось 1 раз.
- Siu
- П.І.Б: Зинчук Оксана
- Член Клубу Органічного Землеробства: вв00033 02.2009
Re: Уподобані сорти
Про огірки поки не скажу, а помідори якраз на днях вибирала для насіння ті, які сподобалися. Я підготую опис, можливо навіть сфотографую для зручності... Переважно весь перелік купований роки два тому у донецькому клубі у Дениса, то такий селекціонер їхній. Адресу його в газеті тоді побачила і написала. Якщо насіння вийде забагато, то можливо зможу з Вами поділитися, буде привід таки познайомитися
, раз так близько живемо
.
-
Iris
- П.І.Б: Якончук Ірина Миколаївна
- Член Клубу Органічного Землеробства: лц00271
Я люблю книжки з картинкамиSiu писав: сфотографую для зручності
Буду вдячна.Siu писав: Якщо насіння вийде забагато, то можливо зможу з Вами поділитися
Справді, майже сусіди.Siu писав: буде привід таки познайомитися, раз так близько живемо.
- Siu
- П.І.Б: Зинчук Оксана
- Член Клубу Органічного Землеробства: вв00033 02.2009
Пообіцяла я це і поїхала на кілька днів до подруги (доречі, до Луцьку). Приїхала, а на грядках не те що помідор нема, навіть корчів!!! Мама моя від фітофтори рятувала (затяжний дощ був). Так що фото буде мало, пошукаю колишні.Siu писав: можливо навіть сфотографую для зручності...