Пошук насіння, саджанців, тощо.
Пошук насіння, саджанців, тощо.
Пропоную тут ділитися інформацією, хто де купує насіння.
Мене наразі цікавить польовий горох "Пелюшки", ті кого знайшов в основному тоннами продають.
Можливо у кого є або знає де можна придбати.
Мене наразі цікавить польовий горох "Пелюшки", ті кого знайшов в основному тоннами продають.
Можливо у кого є або знає де можна придбати.
- Siu
- П.І.Б: Зинчук Оксана
- Член Клубу Органічного Землеробства: вв00033 02.2009
Re: Пошук насіння, саджанців, тощо.
Roman, а в клубе спрашивали? Я там видела, в белых традиционных бумажных упаковках, вроде Ив.-Фр. клуб фасует...
Семена покупала у члена клуба из Донецка, много чего. Ну, взошло не всё, допускаю, что из-за моей неопытности.
Саженцы планирую осенью брать в Ивано-Франковском клубе, они мне прайс прислали, мне цены понравились))).
Семена покупала у члена клуба из Донецка, много чего. Ну, взошло не всё, допускаю, что из-за моей неопытности.
Саженцы планирую осенью брать в Ивано-Франковском клубе, они мне прайс прислали, мне цены понравились))).
Бумажными пакетиками 15 соток засеять дороговато будет, мне кажется.
К сожалению, в КОЗе продукция чаще дороже (касается семян).
К сожалению, в КОЗе продукция чаще дороже (касается семян).
- Siu
Не знаю, 1 кг в пачке - хватает на большую площадь...
а кто-нибудь подскажет у кого можно взять/купить саженец черной бузины?! 
- Siu
У меня этого гуталину!..
Могу накопать и передать как-нибудь.Ну, если это она, я породы её не знаю, растёт себе и растёт какая-то, ростки везде пускает. Могу сфотографировать.
-
Rozali
- П.І.Б: Баранова Оксана Валерьевна
- Член Клубу Органічного Землеробства: 00894
А подскажите, пожалуйста, где можно приобрести семена репы. И, если можно, расскажите, как её правильно сажать и ухаживать за ней. 
-
Dmitrinat
- П.І.Б: Сыромятнов Дмитрий Анатольевич
- Член Клубу Органічного Землеробства: №1 от 1.9.06
Перевелись умельцы...Rozali писав:![]()
![]()
![]()
![]()
-
Iris
- П.І.Б: Якончук Ірина Миколаївна
- Член Клубу Органічного Землеробства: лц00271
Насіння ріпи, здається, не проблема. Я минулого року ріпу сіяла. Насіння купувала в насіннєвому магазині, здається, „Петровську”, зійшло нормально. Сіяти її потрібно з липня, здається, або для літнього споживання - рано навесні; сіяти легко: як усіляке дрібне насіння - на глибину 1-2 см, остаточна густота - 7 см. Незважаючи на посушливе літо, ріпа виросла, але на смак вона мені не дуже сподобалась, грубий смак, якийсь „кормовий”. Так що більше я її сіяти не буду. Колись ще брукву сіяла. Те саме: більше не сію. Тобто, не все що було колись, смакуватиме вам і тепер.
А чорну редьку сію завжди, вдається практично щороку, не залежно від того, хто постачальник насіння. Цього року посіяла дайкон, в серпні. Виріс дрібнесенький, ще й пустити „стрілки” зумів, списую на невідроджену землю і несприятливий, посушливий рік, хоча, можливо, і насіння було не дуже якісним.
А чорну редьку сію завжди, вдається практично щороку, не залежно від того, хто постачальник насіння. Цього року посіяла дайкон, в серпні. Виріс дрібнесенький, ще й пустити „стрілки” зумів, списую на невідроджену землю і несприятливий, посушливий рік, хоча, можливо, і насіння було не дуже якісним.