Толока «Вода жива» 27 червня 2021 р. в місті Рівному

Главная » Новости » Толока «Вода жива» 27 червня 2021 р. в місті Рівному

27 Червня 2021 р. в м. Рівному у парку відпочинку «Ювілейний» (Хімік), вул. Соборна, 269, о 12:00 Клуб Органічного Землеробства розпочинає благодійну акцію Толока під назвою «ВОДА ЖИВА».

Мета Заходу — привернути увагу людей до проблем екології та долучити їх до участі в її оздоровленні.

Наша програма націлена на поширення методу очищення водойм, учасники заходу зможуть отримати цінний досвід, бути особисто причетними до всього процесу та в майбутньому реалізувати проекти очищення водоймищ у інших регіонах під назвою: «Вода жива».

На захід будуть запрошені партнери, виробники органічної продукції, також організації з інших міст, які працюють в екологічних напрямках: екоактивісти, пермакультурні дизайнери, меценати, всі, хто підтримує цей напрямок.

Програма заходу:

  • Процес підготовки очищення озера. Виготовлення 5 тисяч глиняних кульок з ефективними мікроорганізмами, які приведуть водойму у належний стан. До процесу ліплення глиняних кульок запрошуємо всіх бажаючих.
  • Виступ запрошених та партнерів заходу;
  • Виступ учнів та викладачів музичної школи, класу бандури.

Досвід:

В 2016 р. нашими колегами було очищене озеро в м. Лубни на Полтавщині, площею 4,3 га методом ЕМ-технології. Озеро було в жахливому стані. В нього зливали каналізаційні відходи міста тощо. Купатись було неможливо. Після його оздоровлення, завдяки технологу — Олесі Прокопенко та зорганізованості місцевих ентузіастів, озеро знову набуло природно-чистого, кольору та запаху. Його очистили без шкоди для природного середовища та людини. Технологія майбутнього.

Чекаємо всіх бажаючих творити добро!

Організатор проекту: Громадська Організація «Клуб Органічного Землеробства».
Організатор заходу: Карбушев Юрій, e-mail: jurakluboz@ukr.net  Тел. +38096-221-59-65

Поделиться информацией в соцсетях и мессенджерах:

Похожие статьи

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

В нашем магазине:

Прокрутить вверх

Вход на сайт