Миючі засоби з мильного горіха

мильний горіх
Главная » База знаний » Образ жизни » Здоровье » Миючі засоби з мильного горіха

Вітаю шановних читачів газети! Хочу познайомити Вас із своєю авторською розробкою унікальних миючих засобів із Мильного горіха.
Моя історія розпочалась приблизно 10 років тому, коли я особисто зіткнулася з проблемою – непереносимості абсолютно усіх засобів побутової хімії. Алергічні прояви, як кажуть, були у всій «красі»… Звичайно, потім був затяжний процес пошуків нових пральних засобів, але результати не виправдовували мої очікування – алергія не зникала. І якось, випадково, під час пошуку чергового прального порошку, побачила в інтернеті рослину — «Мильний горіх». І от з цього моменту і розпочалась моя нерозлучна та плідна дружба з мильним горіхом, який потім повністю замінив мені не тільки всі хімічні пральні порошки, але й абсолютно всю побутову хімію. Алергія зникла назавжди і більше не виникала! Мильний горіх надихнув мене на створення серії Органічних миючих засобів для тих людей, які також стикаються з проблемою непереносимості побутової хімії, як колись я.
Мильною основою моєї продукції є МИЛЬНИЙ ГОРІХ, це природній піноутворювач, завдяки вмісту в ньому рослинних сапонінів, що створюють чудову піну і мають прекрасні миючі та лікувальні властивості.
Пропоную вам серію Органічних миючих засобів на основі МИЛЬНОГО ГОРІХА ТМ «CLEAN ХАТА». Унікальні миючі засоби не мають аналогів в світі і є моєю авторською розробкою. Продукція виготовляється із живої рослинної сировини без додавання консервантів, штучних піноутворювачів, ароматизаторів та іншої токсичної хімії, тому продукція не зберігається роками на полицях магазинів. Відповідно, всі засоби ТМ «CLEAN ХАТА» рекомендую для використання дітям від народження, людям схильним до алергії, з дерматологічними захворюваннями та хворобами дихальної системи, людям, які проживають на дачі та бережуть свою землю. Жоден з компонентів продукції не шкодить ані людині, ані природі.
Наразі вже створені засоби для прання (в машині автомат та ручного), засоби для миття посуду, засоби для сантехніки, підлоги. Також лікувальні зубні порошки, тверде мило, твердий шампунь.

З повагою, автор – виробник
Ляна Юріївна
, м. Київ.

Поделиться информацией в соцсетях и мессенджерах:

Похожие статьи

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

В нашем магазине:

Прокрутить вверх

Вход на сайт